پیام رئیس مجلس خبرگان رهبری به مناسبت همایش عمومی هزارمین نشست جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی
بسم الله الرحمن الرحیم
برادران و خواهران جمعیت وفاداران به انقلاب اسلامی، سلام علیکم
اینک که توفیق حضور در جمع شما عزیزان را ندارم، با تشکر از دعوت صمیمانه جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی و شکرگزاری برای برپایی هزارمین نشست عمومی آن تشکل انقلابی و گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم دکتر عباس شیبانی و مرحوم دکتر حسن غفوریفرد از مؤسسین فقید این جمعیت، چند نکته با محوریت اخلاق اسلامی بهعنوان یکی از ارکان و اصول مسلم انقلاب اسلامی حضورتان تقدیم میکنم.
باشد که همه ما وفاداران و دلباختگان این انقلاب تاریخساز، رشد معنوی و اعتلای اخلاق فردی و اجتماعی را سرلوحه امور خود قرار دهیم. از آنجا که انقلاب اسلامی ایران به راهبری فقیهی با تقوا و مجتهدی اخلاقمدار بنیان نهاده شد و رویکرد سیاست مبتنی بر دینمداری و اخلاق اسلامی را در پیش گرفته شد و پس از ایشان هم خلف صالح امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری مدظلهالعالی، با همین نگاه هدایت این نهضت سترگ را به دست گرفته است، لذا میطلبد امروز که بیش از ۴۵ سال از عمر این انقلاب سیاسی و معنوی میگذرد، روحیه برادری، وحدت و اخلاقمداری بهویژه در میان مسؤولین، سیاستمداران و جناحها و احزاب در جمهوری اسلامی ایران بیش از گذشته تبلور و ظهور و بروز داشته باشد و جامعه نیز با نگاه به اعمال و رفتار کارگزاران نظام اسلامی، نیل به سعادت و رشد را در پیش گیرد.
اما افسوس که گاهی برخی دعواها و کشمکشهای بیفایده سیاسی و جناحی – العیاذ بالله – ما را از اهدافی که انقلاب اسلامی بر آن بنیان نهاده شد و خونهای ارزشمندی به پای آن ریخته شد، دور مینماید و جامعه را با سردرگمی و بداخلاقی مواجه میکند.
در خاتمه، بهعنوان تیمن و تبرک، بیانی بلند و جامع از حضرت رضا علیه آلاف التحیه و الثناء – که یک منشور مختصر و مفید اخلاقی است – را به پیروان و وفاداران به انقلاب اسلامی اهدا مینمایم و از خداوند رحمان و رحیم، توفیق التزام و عمل به این تعلیمات حیاتبخش، انسانساز و جامعهپرداز را مسئلت میکنم. آن امام همام میفرمایند:
عقل و خرد انسان مسلمان کامل نمیشود مگر آنکه ده خصلت در او باشد: ۱- از او امید خیر و درستی باشد؛ ۲- مردمان از شر او ایمن باشند؛ ۳- خیر و درستی اندک دیگران را زیاد بشمارد؛ ۴- خیر و درستی بسیار از سوی خود را اندک انگارد؛ ۵- هرچه از او بخواهند، به ستوه نیاید و دلتنگی نکند؛ ۶- در طول عمر خود از طلب دانش خسته نگردد؛ ۷- احتیاج و فقر به خداوند را از توانگری، خوشتر بداند؛ ۸- خواری و فروتنی در برابر خداوند را بهتر از عزت در نزد دشمن خداوند دوست بدارد؛ ۹- گمنامی برای او دلانگیزتر از شهرت و نامداری باشد؛ ۱۰- هیچکس را ننگرد مگر آنکه بگوید او از من بهتر و پرهیزکارتر است.
بیگمان مردمان بر دو گونهاند: کسانی که بهتر و پرهیزکارتر از اویند و کسانی که از او بدتر و پستترند. پس اگر کسی را ببیند که از او پستتر و بدتر است، بگوید: شاید باطن این شخص بهتر باشد و خوبی او – که این خوشباطنی – برای او بهتر است، اما خوبی من آشکار است و همین آشکار بودن خوبی من بدتر است. و اگر کسی را ببیند که از او بهتر و پرهیزکارتر باشد، نسبت به او فروتنی کند تا به مقام او برسد؛ و چون چنین کرد، مجد و شکوهش والا شود و خیر و درستیاش پاکیزه گردد و یاد و نامش نیکو شود و بر مردم زمانه و روزگارش سروری و سیادت کند.
از خداوند تعالی دستیابی و نیل به این مقامات والای اخلاقی را با جان و دل خواستاریم.
والسلام علی عبادالله الصالحین محمدعلی موحدی کرمانی رییس مجلس خبرگان رهبری
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰