تاریخ انتشار : سه شنبه 17 مهر 1403 - 3:02
کد خبر : 2115

نهصد و هشتاد و هفتمین جلسه عمومی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی

نهصد و هشتاد و هفتمین جلسه عمومی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی

هو العزیز الحکیم نهصد و هشتاد و هفتمین جلسه جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶ برگزار شد . پس از قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید دبیرکل محترم جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی جناب اقای مهندس حبیب الله بوربور ضمن خیر مقدم به حاضرین فرمایشاتی به شرح زیر ارایه کردند. ایشان تحلیلی جامع در

هو العزیز الحکیم

نهصد و هشتاد و هفتمین جلسه جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶
برگزار شد .
پس از قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید دبیرکل محترم جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی جناب اقای مهندس حبیب الله بوربور ضمن خیر مقدم به حاضرین فرمایشاتی به شرح زیر ارایه کردند. ایشان تحلیلی جامع در مورد سخنرانی رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه را بیان داشتند.بور بور در ادامه تاکید کردند وقتی دنیا مدیریت امام و حضرت اقا را پذیرفته اند پس باید به عنوان اصل پذیرفته شود. دبیر کل در ادامه گفتند به نظر من جمعیت حزب اصول گرا است و هر کجا انحرافی اتفاق افتاد باید تذکر دهد. وقتی کار های خوبی انجام شود تشکر می‌کنیم ولی در مورد کارهای انحرافی تذکر میدهیم. بور بور تاکید کرد مجلس حق ندارد برای پاک کردن سوابق برخی افراد قانون خاصی را در دستور کار قرار دهد. حضرت ایت الله شبیری به تحلیل جامع مسایل سیاسی و شیوه جریان عزل بنی صدر پرداختند.

در ادامه اقای مهندس شایسته نیا قایم مقام جمعیت بیان کردند از اوایل انقلاب روز بدون رخداد نداشته ایم انقلاب اسلامی به دنبال تمدن سازی است بدخواهان و عاشقان انقلاب زیاد هستند و اعتقاد به رهبری با توجه به دو عامل اعتماد و التزام میباشد زمانی رژیم صهیو نیستی به دنبال تبدیل شدن به هاب منطقه بود ولی اکنون به دنبال بقا است. شایسته نیا در ادامه توضیح داد کشور بحمدالله بیش از آنچه که فکر کنیم در حال پیشرفت است و دولت کنونی کارهای بسیار خوبی انجام داده البته نقایصی هم وجود دادند. در ادامه دکتر کریمی عضو جمعیت برای تقویت جریان اصولگرایی مواردی را بیان کردند:
۱) گر چه تبیین خوب است و بایستی در احزاب و جمعیت ها دنبال شود اما آنچه بسیار مهم است این است که مباحث جمعیت باید در راستای رقابت سیاسی قوی باشد نه به گونه ای عمل شود که شائبه تقویت رقیب را به بهانه وفاق یا وحدت ایجاد بنماید. در رقابت باید قوی ظاهر شد و نباید کارکرد حزب و جریان با کارکرد حاکمیت یکسان تلقی شود.

۲) خلأ تئوریسین‌های قوی منتسب به حزب و جمعیت دارای قدرت تاریخ نویسی که جمعیت و جریان اصولگرایی را با هدف جذب هوادار به نحو مطلوب و جذاب به جامعه بشناسانند، یکی دیگر از کمبودهای موجود در جریان اصولگرایی است به نحوی که کمبود یک نوشتار یا کتاب مدون در مورد تاریخچه اصولگرایی در ایران و جهان به شدت احساس می شود.

در ادامه یکی از اعضا به این موضوع اشاره نمودند که ، جمعیت بایستی نسبت به حرکات و سخنان رقبای شناخته شده به شدت هشیار باشد و هر گونه حرکت و تغییر ناگهانی رویه در اظهارات و سخنان رقبا را با دیده شک بنگرد و ساده انگارانه از کنار این اظهارات عبور نکند. چرا که تغییر ناگهانی سخنان می تواند با هدف جلب نظر رقبا برای تفوق سیاسی در آینده باشد.

۴) مطالبه گری استراتژی های اصولگرایی از افرادی که از طریق جمعیت و جریان به مسندهای سیاسی راه یافته اند ضعیف است و باید بیش از پیش تقویت شود و افراد راه یافته با حمایت جریان خود را رها شده ندانند بلکه ملزم به پاسخگویی به مطالبات جریان باشند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.