بیستوسومین جلسه عمومی هزاره دوم جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی برگزار شد

هوالعزیز الحکیم
بیستوسومین جلسه عمومی هزاره دوم جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در تاریخ ۲۲ تیر ۱۴۰۴ برگزار شد. در آغاز این جلسه، پس از تلاوت آیاتی چند از کلامالله مجید، دبیرکل محترم جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی، جناب آقای مهندس بوربور، ضمن تشکر از حضور پررنگ و مستمر اعضا، به جلسه اخیر جمعیت با وزیر محترم کشور اشاره کردند.
ایشان در این جلسه از حضور نمایندگان احزاب و جریانهای سیاسی خبر دادند که طی آن، حدوداً ۱۲ سخنران از جریان اصلاحطلب و ۹ سخنران از جریان اصولگرا به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
دبیرکل جمعیت همچنین به جلسه خانه احزاب اشاره کردند که در آن، پیشنهادات مجلس شورای اسلامی به خانه احزاب مطرح شده بود و مقرر شد خانه احزاب نسبت به این پیشنهادات اعلام نظر کند.
در ادامه، دستاوردهای جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در جنگ ۱۲ روزه مورد بررسی قرار گرفت. ایشان اعلام کردند که به درخواست وزارت کشور ۶ بیانیه و اطلاعیه ای که طی این ۱۲ روز از طرف جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی صادر شده بود به وزارت کشور ارسال گردید و ایشان تأکید نمودند که هیچ حزب یا نهاد دیگری با این سرعت و کیفیت در آن مقطع فعالیت نکرده است.
جناب آقای دکتر کریمی نیز بهصورت مختصر به توضیح ۶ بیانیهها و فراخوانهای جمعیت پرداختند. همچنین، درباره نامه محرمانه ارسالشده به دفتر ریاست جمهوری در خصوص سفر رئیسجمهور به آذربایجان و سخنرانیهای ایشان در اجلاس اکو، که خطاب به آمریکا، اسرائیل و غرب بود، بحث شد. در این بخش، این پرسش مطرح شد که چرا ایران از کشورهایی که در آن مقطع از مواضع ایران حمایت کردند، بهصورت رسانهای تقدیر نکرده است؟ همچنین، انتقاداتی نسبت به عملکرد صداوسیما و استفاده بیشتر از چهرههای اصلاحطلب بهجای چهرههای اصولگرا بیان شد.
در ادامه جلسه، اعضای جمعیت بهصورت ریشهای به موضوع تعلیم و تربیت، فرهنگسازی و پرورش نیروهای انقلابی و حزباللهی پرداختند و بر لزوم تلاش بیشتر در این زمینه تأکید کردند.
جناب آقای دکتر امیدی نیز با اشاره به بیانیه وزارت خارجه ایران درباره تغییر در صورت جلسه مذاکرات آذربایجان با آقای پزشکیان (در خصوص نیروهای نظامی مستقر غیرمجاز در ارمنستان)، ابراز خرسندی کردند. ایشان همچنین با تحلیل اوضاع بینالملل، هشدار دادند که یک هلال نظامی ضدایرانی متشکل از اسرائیل، شمال عراق، سوریه، ترکیه و آذربایجان در حال شکلگیری است.
در پایان، جناب آقای مهندس بوربور با جمعبندی مطالب، به این نکته اشاره کردند که اگر امروز با مکانیسم ماشه برجام درگیر هستیم، ممکن است در آینده موضوع پالرمو نیز به چالشی مشابه تبدیل شود. بنابراین، تصمیمگیری هوشمندانه و مبتنی بر منافع ملی در این زمینه ضروری است.
این جلسه با بحث و تبادل نظر اعضا به پایان رسید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰