تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 خرداد 1402 - 20:12
کد خبر : 379

برگزاری دویست و هفتاد و ششمین جلسه هیئت مدیره مجمع خیرین کشور با حضور معاون دادستانی کل کشور

برگزاری دویست و هفتاد و ششمین جلسه هیئت مدیره مجمع خیرین کشور با حضور معاون دادستانی کل کشور
دکتر ترکی، معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور آمادگی خود را جهت همکاری با مجمع خیرین در موضوع ساماندهی آسیب های اجتماعی اعلام نمودند.

دویست و هفتاد و ششمین جلسه هیئت مدیره مجمع خیرین کشورصبح روز چهارشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ با حضور میهمانانی از دادستانی کل کشور، شورای حل اختلاف، ستاد ملی صبر و سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در دفتر مجمع برگزار شد

پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید با مدیریت مهندس حبیب الله بور بور، رییس مجمع خیرین کشور، جلسه هیئت مدیره با حضور مهمانان این جلسه رسمیت یافت.

اهم موضوعات مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته در این جلسه به شرح ذیل است:

دکتر ترکی، معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، ضمن بیان مسائل و مشکلات موجود به ویژه در حوزه آسیب های اجتماعی اعلام کردند قوه قضاییه و دادستانی کل کشور آمادگی همه گونه همکاری به ویژه در زمینه رفع موانع حقوقی و تسهیلگری در موارد مرتبط با مجامع خیرین و موسسات خیریه را دارد. ایشان همچنین اشاره‌ای به اقدامات ویژه در دادستانی استان خراسان رضوی با همکاری مجمع خیرین این استان تحت عنوان «شوق زندگی» در زمینه کاهش و پیشگیری از جرم و آسیب های اجتماعی از طریق ارائه کمک و مشاوره‌ی قضایی به نیازمندان دارای پرونده داشتند.
مهندس بوربور نیز با اشاره به دو طرح «نذر تخصص» و «بانک زمان» که مدت هاست دو طرح اصلی «مجمع خیرین کشور» در کنار فعالیت های پر شمار دیگر مجمع را تشکیل می دهند، خواستار همکاری دادستانی در جهت رفع موانع اجرایی این دو طرح شدند. مهندس بوربور همچنین پیشنهاد کردند کارگروهی متشکل از سازمان امور اجتماعی وزارت کشور، مجمع خیرین کشور و دادستانی کل کشور جهت بررسی و مطالعه در حوزه‌ی شناخت پتانسیل ها و اثرگذاری نهادها و تشکل های اجتماعی اعم از دولتی، حاکمیتی و مردم نهاد تشکیل شود و مقدمات برگزاری همایشی با حضور ایشان را تهیه و با دعوت آنها در این همایش نسبت به دسته بندی مجامع و موسسات خیریه و ماموریت نهادهای حاکمیتی و دولتی و غیردولتی بر اساس موضوع اصلی فعالیت آنها اقدام و بر اساس آن و با مشارکت و مشورت مستقیم تشکل های مردم نهاد با توجه به نیازهای کشور و پتانسیل هر موسسه خیریه یا هر مجمع خیری، تقسیم کار علمی و کاربردی صورت گیرد.
بور بور افزود کار کارشناسی در این حوزه و در این کارگروه علاوه برآنکه سبب می‌شود تشکل های اجتماعی و مجامع خّیٍری اثرگذار شناخته شوند در اهمایش مذکور نیز با دعوت از ایشان نظرات این نهادها و تشکل ها اخذ میگردد تا با تفکیک ماموریت ها به شکل تخصصی در حوزه های مختلف با مشارکت و مشاوره‌ی این عزیزان، از موازی کاری ها کاسته و بر هم‌افزایی ها به شکل تخصص‌محور با توجه به توانایی و تخصص هر تشکل و نهاد در راستای انجام ماموریت خود افزوده شود.
این پیشنهاد با استقبال مهمانان و اعضای هیئت مدیره مواجه شد و مقرر گردیدآقای دکتر ولیئی، معاونت مشارکت های اجتماعی وزارت کشور، در نخستین فرصت و با اولویت مقدمات انجام این مهم را فراهم آورند.
در بخش دیگر جلسه، دکتر محبی رئیس «ستاد ملی صبر» (صلح، بخشایش و رضایت)، ضمن بیان اهداف ایجاد این ستاد خواستار همراهی «مجمع خیرین کشور» با آن در دو حوزه توسعه صلح و سازش با استفاده از ظرفیت های مردمی و اعطای نشان «سفیر صلح» و یا «صلح یار» با این بخش شدند. ایشان اعلام آمادگی نمودند در هر مکانی که مجمع تشخیص و معرفی نماید اقدام به ایجاد شعبه شورای حل اختلاف در راستای اهداف مجمع نمایند. همچنین ایشان پیشنهاد همکاری مجمع در توسعه صندوق ملیٍ صلح با هدف توزیع مناسب کمک های مردمی و نیز تلاش در جهت کمک به افراد نیازمند در مراحل اولیه رسیدگی به پرونده های قضایی را به مجمع نمودند.
در رابطه با این حوزه آقای پرویز زارعی به عنوان نماینده مجمع جهت حضور در ستاد ملی صبر معرفی شدند. همچنین مقرر شد با نامه‌ی کتبی و دعوت ستاد از شعب مجمع خیرین در استان ها، نمایندگان شعب مجمع خیرین در استان ها نیز به عضویت ستاد ملی صبر استان خود درآیند.
همچنین موافقت گردید «داستانی کل کشور» با درخواست مکتوب «مجمع خیرین کشور» نسبت به ایجاد شعبه ویژه رسیدگی به پرونده های قضایی خیرین و موسسات خیریه اقدام نماید.
دکتر عبودی، معاون توسعه منابع «سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر»، با ذکر اقدامات گذشته این سازمان در ایجاد شعب استانی مجمع و مشکلات و موانعی که در این زمینه وجود داشت اعلام آمادگی نمودند که تا پایان سال جاری هر ماه یک شعبه مجمع در استان های باقی مانده ایجاد شود.
دکتر صادقی دادیار دادسرای «دیوان عالی کشور» نیز با ارائه آماری از رشد آسیب های اجتماعی به ویژه در قشر نوجوان و نیز افراد دارای تحصیلات پایین خواستار توجه بیشتر خیرین و مجمع خیرین کشور به این حوزه و تقویت موسسات فعال در حوزه کاهش و پیشگیری از آسیب های اجتماعی شدند. ایشان جهت تقویت صندوق ملی حمایت از بزه‌دیدگان که خیرین کمی به آن توجه دارند از مجمع خیرین کشور تقاضای همکاری و همفکری نمودند.
در این جلسه دیگر اعضای هیئت مدیره و مشاوران هیئت مدیره‌‌ی مجمع خیرین کشور نیز درباره‌ی آسیب های اجتماعی و راهکارهای کاهش آن و نقش تشکل های مردم نهاد و حاکمیت، نظرات کارشناسی خود را ارائه کردند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۲
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

زهرا ریاضی جمعه , ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۴:۱۰

چرا پیام رسان های فارسی برای ارسال نیست؟

enghelab1357 شنبه , ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۴:۲۲

سلام و درود
در حال راه اندازی است در اسرع وقت لینک آن گذاشته خواهد شد